Denise van der Stappen Fotografie
Mijn vakkennis deel ik graag met anderen.
Met zorg en aandacht maak ik reportages. Neem gerust contact met me op.
— Denise van der Stappen

Disclaimer

De website www.denisevanderstappen-fotografie.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van DS Fotografie. 

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DS Fotografie.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. DS Fotografie sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website. 

 

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. DS Fotografie is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. 

Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.denisevanderstappen-fotografie.nl zijn geen eigendom van DS Fotografie. DS Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door DS Fotografie worden onderhouden.

DS Fotografie, natuurfoto

Graag tot ziens!

Denise van der Stappen, DS Fotografie.