Denise van der Stappen Fotografie
Mijn vakkennis deel ik graag met anderen.
Met zorg en aandacht maak ik reportages. Neem gerust contact met me op.
— Denise van der Stappen

Algemene voorwaarden

De foto’s op www.denisevanderstappen-fotografie.nl mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Denise van der Stappen van DS Fotografie. Bezoekers mogen de foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming de foto’s te gebruiken.

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens een fotoshoot, workshop of cursus.

DS Fotografie behoudt het recht informatie op de website ten alle tijden aan te passen.

Er worden geen onbewerkte originele (RAW) foto’s geleverd. Foto’s worden door de fotograaf geselecteerd en bewerkt, en aangeleverd in JPEG formaat.

DS Fotografie blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. Het auteursrecht ligt ten alle tijde bij DS Fotografie.

Bij aanschaf van bestanden in hoge resolutie heeft de klant het recht tot reproduktie voor eigen gebruik.

Workshops & Cursussen

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de workshop of cursus.

De klant mag geen cursus- of workshop-materiaal van DS Fotografie, aan derden af staan, kopiëren of in gebruik geven.

DS Fotografie zal foto’s niet zonder toestemming van de klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming worden gevraagd.

Foto’s uit alle mogelijke reportages mogen door DS Fotografie gebruikt worden ter promotie van de beroepsactiviteiten op eigen website, zoals portfolio op de website.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Bij gebruik maken van de diensten van DS Fotografie gaat u akkoord met deze voorwaarden.

DS Fotografie, natuurfoto

Graag tot ziens!

Denise van der Stappen, DS Fotografie.